Ren og fin med hundeshampoo

En hund skal have en hundekurv (foto petworld.dk)

Ren og fin hund med hundeshampoo (foto petworld.dk)

En hund er som bekendt indhyllet i hår, hvorfor hår er noget af det primære, der kræver pleje, når vi skal ’groome’ vores firbenede venner. Til den ende kommer man ikke uden om en omgang hundeshampoo i pelsen. Det er en vigtigt og i grunden essentiel del af den pleje som en hund kræver. Man kan finde mange rigtigt gode varianter af hundeshampoo, som har forskellige plejende egenskaber. For eksempel kan man få hundeshampoo, der mindsker pelsens tilbøjelighed til at filtre sig sammen. Uanset om den pågældende hundeshampoo har denne egenskab, er det altid en god idé at rede hundens pels efter en omgang med hundeshampoo, så pelsen bliver hel fin og uden sammenslyngninger hårene imellem.

Hundeshampoo og hygiejne

En af de store fordele ved at bruge hundeshampoo i plejerutinen af ens hund hænger sammen med hygiejne. Ved at oppe din hunds hygiejne, nedbringer du samtidig risiko for loppeangreb. Desuden slipper man for den sure hundelugt som pelsen kan få, når den ikke får den pleje, den behøver. Man slipper dog aldrig helt af med ’hundelugten’, da en hund jo er en hund og ergo udsender andre lugte end dem, vi kender fra os selv. Sådan er det, og det skal man tage med som hundeejer. Men derfor kan man jo godt gøre sit for at gøre lugten mindre gennemtrængende, og den effekt opnår man med brug af hundeshampoo. Desuden går din hund og samler en masse skidt i pelsen – det kan ikke undgås, hvilket man kan få bugt med, når man bruger hundeshampoo. Der er altså kun gode og mange grunde til at bruge hundeshampoo i plejerutinen af sin hund. Med hundeshampoo får du som resultat en renere hund, der lugter bedre og som i mindre grad agerer magnet for lopper.

Find god hundeshampoo her

Gør hygiejnen med kæledyrene bedre:

Lopper hund kan være en stor pestilens for hunden

Kattebakker holder hjemmet rent og katten tilpas

This entry was posted in Dyr, Hund, Hundetilbehør, Renhed, Tilbehør, Velvære and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Ren og fin med hundeshampoo

  1. Pingback: Moser hundeklipper gør livet lettere for dig og din hund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *